Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 12.30 uur Indien u een afspraak wil maken op dezelfde dag, vragen wij u om zoveel mogelijk voor 10.00 uur te bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Wij vragen u tijdig af te bellen als een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Indien een afspraak niet of niet ruim tevoren is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Meer tijd nodig?
De normale tijd voor een consult bedraagt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen of heeft u behoefte aan een rustig gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we zullen er dan rekening mee houden in onze agenda. Wij kunnen maximaal een dubbel consult inplannen, dus 20 minuten. Voor klachten die nog meer tijd vergen, kunnen in overleg met de assistente en/of de dokter vervolgconsulten ingepland worden.